Hvordan få flere dater på nett

Når det kommer til online dating, er det mye enklere å møte mange kvinner på kort tid i motsetning til virkeligheten. Alt du trenger er å lage en profil, søke etter kvinner i nærheten og starte å sende meldinger. Det høres ganske enkelt ut, ikke sant? Likevel er det et par grunnleggende regler du må følge dersom du vil tiltrekke kvinners oppmerksomhet, og motta flere svar til dine meldinger.

Vi har satt sammen noen grunnleggende dating tips og triks på hvordan du kan bli suksessfull i havet av online dating, så du kan fange din gullfisk og ha den mest gledelige opplevelsen.

Din medlemsprofil

Hvorfor trenger jeg å fylle ut min personlige informasjon? – kommer du sikkert til å spørre. Vell, du vil ikke ha noen tilfeldige folk fra nettet til å sjekke ut din profil uten at du vet om det? Ikke vil medlemmene på KataKvinnor.se det heller. Så hvis du vil sjekke ut deres profiler, må du registrere og introdusere deg selv. Det er kun et rettferdig spill.

Registrering på Kåta Kvinnor sin side er ganske kort, men hvis du vil øke sjansene dine til å gå på en date, hadde vi rådet å fylle inn litt ekstra informasjon. Profilen din er din sjanse til å vise din beste side, og fange kvinners øyne til å la det gnistre.

Ikke vær for seriøst. Det er ikke vits å fortelle hele livshistorien din på profilen din. Flørtete og morsomme profiler har ofte flere sjanser til å tiltrekke oppmerksomhet. Kvinner setter pris på god humor og finner det sexy, så gi det din beste sjanse. Du kan komme med innbilte historier for å få henne til å smile.

Prøv å være original og fortell noe om deg selv: hva dine interesser er eller hvordan du innbiller ditt perfekte stevnemøte. Prøv å skissere dine beste kvaliteter, slik at kvinnen vil ha lyst til å trykke på knappen ¨Send en melding¨ etter at hun har lest gjennom profilen din.

Bildet ditt

Dagene hvor du måtte scanne papirbilder for å laste de opp til din datamaskin er over. Selv om du ikke har et bilde klart, ta et med din telefon eller webkamera. Det tar bare et par sekunder, men vil øke sjansene dine til å svare betydelig. Oversikt viser at medlemmer med et bilde i deres online dating profil har 5 ganger større sjange til å få et svar enn de som ikke har et.

Når du velger bilder å laste opp til profilen din, forsikre deg om at ansiktet ditt er synlig. Vi respekterer ditt personvern, men hvem vil kommunisere med en skygge, uten å se ansiktet?

Hvis ansiktet ditt er lykkelig på bildet, er det abre en bonus. Det er vitenskapelig bevist at grente folk er oppfattet som mindre attraktive, så smilet ditt kan få deg en lang vei.

Å laste opp et bilde av deg i en gruppe av venner så seeren må gjette hvem som er deg, er ikke den beste ideen. Et bilde med din ex-kjæreste er et stort nei, så vi insisterer – bare ikke gjør det.

Så hva slags bilder er bra da? Bilder hvor du er med i en slags aktivitet, slik somsport eller at du er med i et arrangenemt er alltid et godt valg. Ikke viser det bare hobbier og lidenskap, men det gir også noen hint til hvordan man kan starte en samtale.

Nakenbilder er tillatt på KataKvinnor.se også. Det er helt opp til deg hvor mye nakenhet du vil vise, og fra erfarig har profiler med naken kropp eller med undertøy større sjanse til å få oppmerksomhet, enn nærbilder av private kroppsdeler. Du kan alltid sende de private meldinger etter initial kontakt, hvis ting blir veldig hete.

Skrive en melding

Din første melding behøver ikke å være lang, men det hjelper hvis du skriver mer enn bare hei. Du kan starte med en enkel introduksjon av deg selv, hvis det er noe du vil legge til fra profilen din. Du kan også et enkelt spørsmål om dagen hennes eller hva hun skal i helga. Generelt så er spørsmål som ikke er ja/nei spørsmål åpne for flere muligheter til en dialog.

Ingen ideer til hva du kan starte med? Alle liker oppmerksomhet. I stedet for å skryte om deg selv og dine overordnet kvaliteter, vis at du er interessert i kvinnen du skriver til. Kommenter på noe du fant tiltrekkende på profilen hennes: noe dere har tilfelles eller at bildene hennes vekket din oppmerksomhet. Gi et kompliment om kjolen hennes eller smilet hennes, men unngå oppriktige henvisninger om kroppsdeler. Sjansene på at ¨ jeg liker brystene dine¨ komplimenter kommer til å vinne kvinnens hjerte er veldig små selv om det ikke vil fornærme henne – du vil ganske sikkert ikke være den første som har sagt det til henne. Det faktumet at du er på en voksen dating side, betyr det ikek at du ikke skal respektere de andre medlemmene. Å starte samtalen med ¨Vil du pule?¨, er ikke den riktige veien å gå.

Du så en kvinne som du virkelig likte og sendte henne en melding. Fantastisk! Hva er det neste? Gå igjennom medlemslistene og send flere meldinger. Det er tusenvis av kvinner på siden, og mens vi ønsker at din valgte skal svare, kan du fortsatt ha andre samtaler mens du venter. Hvis kvinnen ikke svarer på en stund, er det ganske sannsynlig at hun ikke kommer til å gjøre det. Å angripe henne med irriterende meldinger gjentatte ganger kommer ikke til å hjelpe deg dersom hun har valgt å ikke svare deg. Det er sikkert noen der ute for deg. Ikke gi opp, og start å snakke med andre vennlige damer online.